Hundvänliga hotell

Att åka på semester är oftast något som alla i familjen älskar att göra, säkerligen gäller detta också våra fyrbenta familjemedlemmar så länge resan inte involverar en flygtur.
Lyckligtvis är Sverige ett stort och naturskönt land med massa underbara semesterorter att ta med sig hunden till, något som oftast fungerar alldeles utmärkt vare sig du reser med buss, tåg eller åker bil. Det finns också gott om hundvänliga hotell, nästan alla större hotellkedjor har hundvänliga rum att erbjuda på sina hotell över hela landet. Det går även bra hos många mindre enskilda hotell och vandrarhem, ja det finns rent av ett par stycken som är särskilt anpassade just för det syftet.   


Best Western
Du är välkommen med din hund till ett av Best Westerns hundvänliga hotell som finns utspridda över hela landet med strax över 70 hotell, varav de flesta erbjuder allt ifrån hundskålar, hundbädd/filt och så någon hundgodis så klart!


Scandic Hotell
Scandic hotell tar emot hundar på de flesta av sina hotell, med flera alternativ i både Stockholm, Göteborg och Malmö.


Grand Hotell
Även Grand Hotell har plats för hundar på flera av sina hotell, t.ex. på Kaféstaden i Alingsås där det även finns en särskild lobbydel där du är välkommen att äta frukost tillsammans med ditt fyrbenta sällskap.


Lyckans Guesthouse
Ta med hunden på upptäcktsfärd i Smålands skärgård, hos Lyckans Guesthouse har ni nära till allt möjligt med dess spännande omgivningar. Ta med hunden på en båttur i skärgården och utforska någon spännande ö tillsammans efter en morgonpromenad i hamnen.


Häringe Slott
Häringe slott är bland hundarna ett särskilt omtyckt hotell i västerhaninge, söder om Stockholm. När tog du sist med hunden på en spaweekend?


Bomans Hotell
Bomans Hotell i Trosa är ett annat älskvärt hotell på östkusten för dig och din hund att åtnjuta. Med särskilda hundrum och möjlighet att ha med sig hunden på middag råder det inga tvivel om att din hund är mer än ett husdjur, utan en familjemedlem på (nästan) samma villkor som alla andra. 

Det här är naturligtvis bara ett litet urval av alla alternativ som finns att tillgå när du planerar din nästa semester eller weekendresa med hunden, många fler förslag på hundvänliga hotell hittar du t.ex. på brukshundklubbens hemsida.

Så istället för att leta hundvakt nästa gång du unnar dig en semester eller weekendresa, föreslår vi att du istället letar upp ett hundvänligt hotell! 

Var artikeln hjälpsam?

Genomsnittligt betyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inget betyg satt

Leave a Comment